Day.M8

Een stoere elegante dagzeiler

Een stoere, elegante en trailerbare daysailer met ultieme zeileigenschappen en stabiliteit, zo zou de DAY.M8 omschreven kunnen worden. Klassieke lijnen boven de waterspiegel, gecombineerd met een modern onderwaterschip. Alleen te zeilen of gezellig met partner, vrienden of het gezin. De constructiewijze, samen met de keuze van het materiaal voor beslag, tuigage en toebehoren, zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau met weinig onderhoud. Die eigenschappen maken dat de DAY.M8, de perfecte daysailer is om te kunnen doen, waar het voor u echt om begonnen is; varen op het IJsselmeer, Waddenzee, kustwateren en natuurlijk op prachtige binnenwateren in Nederland, of verder weg.

Malö Yachts

QUALITY AND CRAFTSMANSHIP STEEPED IN TRADITION

Het ontwerp van Malö Yachts is typisch Zweeds. Onze schepen zijn doordrenkt van traditie en gebouwd om comfort en veiligheid te garanderen voor de meest veeleisende zeezeiler. Alle rompen en interieurs worden met de hand gebouwd en garanderen de hoogste kwaliteit en kunnen aan de wensen van de klant worden aangepast. In 2019 viert Malö Yachts zijn 80e verjaardag! Om dit moment te herdenken, gaat een speciale editie van Malö Yachts - Edition 80 in productie, samen met een reeks speciale aanbiedingen voor klanten van Malö. De Malö range bestaat uit schepen vanaf 37 tot 54 voet.

Sweden Yachts

FOR THOSE WHO WANT THE BEST OF THE BEST

Het begon allemaal in 1976 met een jacht (Sverige) dat werd gebouwd voor de America's Cup. Sindsdien heeft Sweden Yachts zich ontwikkeld tot een van 's werelds toonaangevende producenten van luxueuze, hoogwaardige zeiljachten. Sweden Yachts wordt vertegenwoordigd door mensen met ambities om de beste jachten te bouwen. De werf bevindt zich in Kungsviken, Zweden als onderdeel van de Sweden Yachts Group. Klanten kunnen de scheepswerf bezoeken gedurende het hele proces van de bouw t/m de levering en zo alle fasen van de productie op de Yard ervaren. Sweden Yachts bouwt nu schepen in de range van 40 tot 54 voet. Voor meer info bezoek www.swedenyachtsgroup.se

CR yachts

LONG DISTANCE SAILING WHATEVER THE SEASON AND THE WEATHER

De jachten van CR Yachts staan zijn echte performers cruisers. Alle schepen van CR worden gebouwd volgens de wensen van de klant, iets wat uniek is bij dit soort type schepen. De Performance Cruiser Range bestaat uit de CR380 - CR410 - CR470 mkII. De Decksaloon Range bestaat uit de CR380 DS - CR420 DS en CR490 DS

Vindö Af Regina

ONLY THE BEST IS GOOD ENOUGH

Alleen het beste is goed genoeg. Regina af Vindö combineert traditionele scheepsbouw en moderne productiemethoden. Kwaliteit tot in elk detail. Zeiljachten met een ziel, alles in dezelfde exclusieve stijl. Een meesterwerk tot in het kleinste detail. De range bestaat uit de Regina 35, de regina 40, De Regina 43 en de 485.

Neem Contact met ons op

Vraag informatie aan